Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A DVTK HUN-Therm a VBW CEKK Cegléd együtteséhez látogatott a Tippmix Női NB I. A-csoport alapszakaszának utolsó előtti, 21. fordulójában.

A piros-fehérek a találkozó során végig kézben tartották a gyeplőt, és valamennyi negyedet megnyerve magabiztos győzelmet arattak Albertirsán (59-88).

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 21. forduló

VBW CEKK Cegléd – DVTK HUN-Therm 59-88
/Albertirsa, 200 néző/

Játékvezetők: Balog György, Rózsavölgyi Alexandra, Jankovics Viktor 

Cegléd: Williams 28/21, Laufer 6, Szabó P. 2, Viszmeg 6, Cooper 9
Csere: Szerelem-Kobolák 6/6, Szirony 2, Horváth B., Danóczi 
Vezetőedző: Elhadji Malick

DVTK: Aho T. 7/3, Kányási 4, Guirantes 8, Jovanović 10/6, Green 16
Csere: Kiss A. 11/6, Bernáth 11/6, Grigalauskyt? 13/3, Bacsó 4, Oláh 4, Vég-Dudás
Vezetőedző: Völgyi Péter


Mérkőzés utáni értékelések

Völgyi Péter
„Nagyon fárasztó volt a hetünk az utolsó Euroliga mérkőzésünkkel, a Franciaországba való elutazással. Tudtam, hogy nem leszünk nagyon frissek, amit megbeszéltünk, azokat azért többé-kevésbé sikerült végre is hajtanunk. Örülök, hogy sérülésmentesen lezajlott ez a mérkőzés a részünkről, nagyon remélem, hogy a ceglédi játékosok közül sem lett senkinek komolyabb baja ma. Jó felkészülési lehetőség volt ez nekünk a Magyar Kupa négyes döntőjére, én is abban bízom, hogy az Euroligában és mai mérkőzésen mutatott pozitívumokat magunkkal fogjuk tudni vinni a négyes döntőre is.”

Lo Elhadji Malick
„Gratulálok a Diósgyőrnek. Sajnos a megbeszélteket az esetek többségében nem tudtuk végrehajtani, sokszor voltunk figyelmetlenek, és könnyű labdákat adtunk az ellenfélnek. Nem ezt a meccset kell megnyernünk, de ezeken a meccseken kellene jobban dolgozni, hogy fejlődni tudjunk és megnyerjük azokat, amiket kell.”

Kiss Angelika
„Egy elég kemény és futós mérkőzésen vagyunk túl, úgy gondolom, hogy elfáradtunk, de nagyon jól tartottuk a lépést, és jó, hogy megtaláltunk a ritmusunkat és a saját játékunkat tudtuk játszani A mai mérkőzés az előttünk álló hetet nagyon jól megalapozta. Reméljük, hogy a pozitívumokat át tudjuk vinni a Kupára is, én büszke vagyok a csapatomra, szerintem egy jó mérkőzést játszottunk ma.”

Szerelem-Kobolák Cintia
„Először is szeretnék gratulálni a DVTK-nak. Sajnos nálunk a megbeszélt taktikát nem sikerült betartani, a feladatokat nem megfelelően hajtottuk végre az esetek többségében. Sok szituációban a figyelmetlenségünkből könnyű kosarakat szerzett az ellenfél, és sokszor a szabad labdákra nem elég agresszívan reagáltunk. Most lesz két hét szünetünk, amikor dolgozhatunk rajta, hogy a következő, számunkra nagyon fontos meccseket meg tudjuk nyerni.”