Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A busztársaságok nem tudtak pótlóbuszt biztosítani. 

Frissítés: Elhárították a felsővezeték-hibát, így ismét közlekedhetnek a vonatok Mezőzombor és Tarcal között. A késések fokozatosan csökkennek. A Miskolc-Nyíregyháza vonalszakaszon késő délutánra állhat helyre a menetrend.


Frissítés: A Miskolcról Nyíregyházára 13:22-kor – késéssel – elindult személyvonat (5134) és a Keleti pályaudvarról – Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen érintésével – a Nyugati pályaudvarra tartó, Miskolcról 13:38-kor továbbindult Tokaj InterCity (IC564) Szerencs állomáson várakozik, a menetidejük jelentősen megnövekszik.


Frissítés: A Füzesabonyból Nyíregyházára tartó, Szerencsről 12:30-kor továbbindult személyvonat (5122) Mezőzombor és Tarcal között kimarad, Tarcalról egy másik szerelvény indul Nyíregyházára.

A Nyíregyházáról Füzesabonyba tartó, Tokajból 13:20-kor továbbindult vonat (5115) Tarcal és Mezőzombor szakaszon kimarad. Egy másik szerelvény indul Mezőzomborról Füzesabonyba.


Frissítés: A busztársaságok nem tudtak pótlóbuszt biztosítani. A Miskolc-Nyíregyháza vonalszakaszon közlekedő vonatok esetében jelentős késésekre is lehet számítani.


Mezőzombor és Tarcal között felsővezeték-hiba miatt szünetel a vonatforgalom, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A közlekedés átszervezése folyamatban van. A Miskolc-Nyíregyháza vonalszakaszon közlekedő vonatok esetében hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Füzesabonyból Nyíregyházára tartó, Szerencsről 12:30-kor továbbindult személyvonat (5122) megállt a hiba helye előtt, visszatér Mezőzombor állomásra.

/A nyitókép illusztráció, Fotó: Mávinform Facebook-oldala/