Az, hogy olyan fogások is kerülhetnek a tányérodra, amik segíthetnek abban, hogy természetes módon tedd dúsabbá a kebleidet, nem légből kapott információ: széles körben nem terjedt el, de létezik az úgynevezett push up diéta.

Aki nem elégedett a mellméretével, sok mindent szívesen bevet, hogy javítson a helyzeten. A jó hír az, hogy ezért akár evés közben is tehetsz, pont úgy, mint a nyolcvanas években felkapott, Tizenhat szál gyertya című film főhőse, Molly Ringwald. A nagyobb cicikre vágyó tini úgy hallotta, hogy a főtt répa akár egy kosármérettel is nagyobbá teheti a melleit, ezért a suli menzáján mindennap kitartóan fogyasztotta ezt a párolt zöldséget.

Terítéken a kebeldúsítás
Nem kell hozzáértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, élete során minden nőnek jelentősen megváltozhat a mellmérete még akkor is, ha nem fekszik kés alá: a babavárás, a szoptatás és a drasztikus fogyás is formálhatja a kebleket, pozitív és negatív irányban egyaránt.

Kitartással és rendszerességgel sokat segít a testedzés, az egészséges életmód, sőt speciális masszázzsal is növelhető a mellméret. Az sem mindegy, milyen melltartót viselsz: a jól megválasztott fazon optikailag nagyon sokat javíthat az összképen! Ugyanakkor az alábbi ételek is a te malmodra hajthatják a vizet, ezért egy próbát mindenképpen megérnek.

Dió– táplálóan hat a mell szöveteire, növelheti a méretet a jótékony zsírsavaknak köszönhetően

Szója- fitösztrogén tartalma miatt növelheti a mellméretet, tofuból, vagy növényi tejből nyerheted ki.

Papaya- magában fogyasztva, vagy smoothieként is hatásos!

Görögszéna magja, lenmag, köménymag

Zöldleveles zöldségek is a magas fitösztrogén tartalmuknak köszönhetően növelik a mellméretet