Nincs könnyű helyzetben a MEAFC Extraligás férfi röplabda csapata az elmúlt időszakban, hiszen több nem várt, előre be nem kalkulált vereség is becsúszott.

Pénteken 19 órától pedig a rekordbajnok és címvédő Fino Kaposvárt fogadják majd december 16-án pedig a szintél élcsapat (és többszörös magyar bajnok) Pénzügyőr SE-t fogadják az egyetemi körcsarnokban a MEAFC-Peka Bau.

A tabellára nézve és a csapatok lehetőségeit mérlegelve nincs reális esélyünk a pontszerzésre. Ennek az az előnye számunkra, hogy teher nélkül, felszabadultan játszhatunk, ami igazán hiányzott az elmúlt fordulókban. Ha megközelítjük a legjobb játékunkat, akkor meg tudjuk nehezíteni a Kaposvár dolgát, aztán hogy ez mire lesz elég, azt meglátjuk a pályán – mondta Bagó László vezetőedző. Két dolog biztosnak tűnik, ami miatt jó meccsre számítok: Ellenfelünk nem fog minket félvállról venni, mert a közelmúltban érte őket kellemetlen meglepetés. Mi pedig nem feltartott kézzel megyünk fel a pályára, mindent megteszünk egy esetleges pontszerzés reményében.

Dudás Tamás liberó is nyilatkozott a mérkőzésről, aki a múltban sokszor nézett farkasszemet a Somogy megyei alakulattal: – Azt gondolom, hogy az elmúlt hetekben nem olyan eredményeket produkáltunk, amelyeket mind a szurkolók, vezetők és mi játékosok is elvárunk magunktól… Ezen mindenképpen változtatunk kell, az mindenki számára világos, hogy a Kaposvár ellen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de megteszünk mindent annak érdekében, hogy megnehezítsük a Fino dolgát. Remélem, hogy sikerül a csapatnak egy jó mérkőzést játszani a szurkolóink előtt!

A mérkőzésre a belépés ingyenes lesz ezúton is. Mindenkit arra bíztatunk, hogy látogasson ki a találkozóra és szurkoljon ezen a nehéz mérkőzésen a MEAFC-Peka Baunak! A mérkőzést élőben közvetíti a Hunvolley TV.