Többszörös testi sértés és bántalmazás miatt emeltek vádat egy massachusettsi nő ellen, amiért egy méhrajt szabadított rá a helyi seriff helyetteseire, akiknek annyi volt a bűne, hogy megpróbáltak kézbesíteni a nőnek egy hivatalos kilakoltatási felszólítást.

A helyi seriff helyettesei egy hivatalos kilakoltatási felszólítást akartak átadni a nőnek, ám ő nemhogy nem volt hajlandó átvenni a dokumentumot, egy egész méhrajt szabadított rá a rendőrökre.

Az 55 éves Rorie S. Woods október 12-én a springfieldi kerületi bíróságon ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádpontok mindegyikében, majd óvadék nélkül elengedték a nőt.
A Hampden megyei seriffhivatal tagjai egy longmeadow-i otthonhoz vonultak ki, majd megérkezett Woods is egy terepjáróval, melynek utánfutójára rengeteg méhkaptár volt felpakolva.
A nő a hatóságok láttán kipattant az autóból, és elkezdte rázni a kaptárakat, az egyikről pedig a tetejét is letörte, mire méhek százai özönlöttek ki, az egyik tisztviselőt pedig meg is csípték – a nő pedig eközben teljes védőfelszerelésben állt és nézte a jelenetet.
A hivatalos rendőrségi jelentés szerint a tisztviselők közül több embert is megcsíptek a méhek, akik közül hárman allergiásak a méhcsípésre: a nőt pedig a méhek elhessegetés után végül megbilincselték. Amikor elmondták a nőnek, hogy a helyszínre kiérkezett rendőrök közül többen is allergiásak a méhcsípésre, a nő csak annyit közölt:
“Ó, allergiás vagy? Akkor jó.”

Mivel a megcsípett és allergiás rendőrök nem produkáltak komolyabb tüneteket és szinte azonnal ellátták őket, a nő nagyon szerencsés volt, ám Nick Cocchi, Hampden megye seriffje rámutatott, ha a megcsípett rendőröknél ennél komolyabb allergiás reakciót váltottak volna ki a csípések, a nő is sokkal komolyabb vádakkal került volna bíróság elé.