A MIDMAR Kft. is benevezte Miskolc városát a Nők Lapja Travel Awards felhívására, ahol több kategóriában keresik a legjobb turisztikai szolgáltatókat.

Az egyik legolvasottabb hazai hetilap égisze alatt először hirdették meg a versenyt, ahol a turizmus szolgáltatói mérhetik össze népszerűségüket. Szállodák, vendéglátóhelyek, utazási irodák és városok mutatják be kínálatukat a Nők Lapja online felületén és versenyeznek a kategória győztes címekért.

A szavazáshoz egy nyereményjáték is kapcsolódik, ahol a voksolók között egy 2 fős, 2 éjszakás wellness hétvégét sorsolnak ki egy 5 csillagos szállodában, félpanziós ellátással! A minél tökéletesebb élmény érdekében a főtámogató egy új, 100%-ban elektromos CUPRA Born-t is biztosít a hétvégére a szerencsés nyertesnek. A szavazatokat november 21-ig lehet leadni – olvasható a MIDMAR Kft. közleményében.

A szavazás menete a következő:

Látogass el a https://www.noklapja.hu/travelawards-szavazas/ oldalra az "Egyéb vidéki régiók" cím alatt kattints a "Turisztikai városok" kategóriára, válaszd ki Miskolcot, válaszolj a nyereményjáték egyszerű kérdésére, majd add le a szavazatodat a lap alján.