Pályát módosít a híres hollywoodi színésznő…?

Kate Hudson színésznő (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, Csajok háborúja, Bolondok aranya, A spanom csaja …) január végén jelentette meg Talk About Love című debütáló kislemezét, melynek márciusra elkészült a hivatalos videóklipje is.

A dalhoz készült közel 4 perces klipet, melyet Hudson a vőlegényével, a dalszerző/zenész Danny Fujikawával és Linda Perryvel írt, Kimberly Stuckwisch rendezte. Elmondása szerint a videó egy véletlen találkozás során a "mi lenne, ha…" lehetőségét tárja fel, mutatja be. "A videó arró szól, hogy örömet és szerelmet találj és élj meg, ahelyett, hogy folyton csak kergetnéd azt!" – közölte Stuckwisch. Nyilatkozataik alapján arra törekedtek és azt tartották szem előtt, hogy a videó hű maradjon a dalszöveghez azáltal, hogy vizuálisan megjeleníti a pillanatban élés erőteljes üzenetét, ami a mai rohanó világban mindenképp időszerű.

 

Hudson korábban úgy fogalmazott, hogy élete során mindig írt dalokat és zenélt is, de úgy érezte, most jött el az ideje annak, hogy ezt nyilvánosan is megossza. "Az első kislemezedet csak egyszer kapod meg az életedben. Ezért azt szerettem volna, hogy ízléses és szexi is legyen egyszerre. A cél az volt, hogy minden benne legyen, amiben hiszek!" – árulta el Kate. Így hangvételben belekerültek a rock, a pop, a tánczene és még egy kicsit az alternatív zenei stílusok közül azok is, amelyeket szeret. A klipben a 44 éves díva szexi alakját is megmutatta. A színésznő kiemelte, hogy hálás azért, hogy ilyen csodálatos emberekkel dolgozhatott együtt, akik tehetségükkel mind hozzájárultak a végeredményhez. Ezzel a kislemezzel nem ér véget Hudson zenei karrierje, úgy tűnik, annyira magával ragadta a színésznőt az éneklés, hogy idén egy egész albumot ad majd ki. A pontos dátumot még nem tudni, de a rajongók pozitív visszajelzései alapján egyértelmű, hogy további dalok is várhatók. Kate énektudását már korábban is megmutatta a Sia (énekes/dalszerző) által rendezett zenés filmdrámában, a Music-ban (2021) is. 

 

"Tekerd fel a hangerőt, az autód ablakát engedd le és élvezd, ahogy száll a hajad a szélben, lélegezz, tudd, hogy méltó vagy a szerelemre és BESZÉLJ RÓLA!" – írta Hudson az Instagramon a kislemez borítójáról készült fotó mellé.