A „rejtőzködő” énekesnő és a dalszerző/producer újabb közös munkája

Sia (1975) -Kate Isobelle Furler- ausztrál énekes-dalszerző karrierje az 1990-es évek közepén kezdődött, az igazi elismerést 5. stúdióalbuma, a We Are Born (2010) hozta meg számára, melyért arany minősítést is kapott. A celebekkel ellentétesen növekvő hírnevét teherként élte meg, énekesi karrierjében egy ideig szünetet tartott és inkább más sztárok számára -mint például Rihanna, Beyoncé, Kylie Minogue, David Guetta és Flo Rida– írt dalokat.

Az átütő sikert a 2014-es Chandelier című számnak köszönheti. Zenei stílusában különböző popstílusokat ötvöz, leginkább szintipopot, R&B-t, reggae-t és hip-hopot.

Védjegyévé vált az egész arcot eltakaró hatalmas paróka, mivel szeretné megőrizni a magánéletét és igyekszik elkerülni, hogy állandó fókuszban legyen az élete.

Sia újból összeállt Labrinth-szal  (Euphoria filmsorozat zenéje) az Incredible című kislemezen. Ez a 8 év után megjelenő (május elején) első igazi szólóalbumának, a Reasonable Woman című nagylemeznek a része. Az albumot számtalan vendégénekessel, együttműködővel, producerrel, írótárssal készítették el. A sokoldalú művész nevéhez fűződik a Music című zenés filmdráma (Kate Hudson) rendezése is, melyben Labrinth szintén közreműködött. Korábban is dolgoztak már együtt az LSD (Labrinth+Sia+Diplo) nevű zenei projektjük keretén belül. 

Különféle zenei díjakkal jutalmazták Sia zenei nagyságát, több ARIA Music-, MTV Video Music Awards-díj, illetve Grammy-jelölések tulajdonosa.

Labrinth (1989) -Timothy Lee McKenzie- is elismert dalszerző, producer és előadó, aki Ivor Novello-,valamint több Grammy-, Oscar- és Emmy-díjjal is büszkélkedhet már. Olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Beyoncé, Zendaya, Billie Eilish, Ed Sheeran és még sokan mások.