2021. május

2021vas02máj19:0020:30Kovács Kati koncert / ÚJ IDŐPONT!19:00 - 20:30 MKK Művészetek Háza, Rákóczi Ferenc u. 5. Szervező: MKK Művészetek Háza Kategória:Szórakozás

Esemény részletei

Eredeti időpontok: 2020. május 3.  2020. december 18.  Új időpont: ?2021. május 2.

Ha az előadás új időpontja megfelel Önnek nincs további teendője a jegy automatikusan érvényes az új időpontra.

A jegyek visszaváltásával kapcsolatban nyilatkozni 2021. január 31-ig lehet az alábbi linken.

Jegyvisszaváltás menete:

Kérjük nyilatkozzon az alábbi linken: https://muhamiskolc.hu/jegyvisszavaltas

A nyilatkozat megtételét követően a jegyvisszaváltás folyamata az alábbiak szerint történik:

A jegyvisszaváltásokat az InterTicket Kft. a visszaváltási igény jelzésének határidejét azaz 2021. január 31-ét követően kezdi el. Az ügyintézők jelenlegi leterheltsége miatt a jegyek árának visszautalása   2021. január 31-ét követően 30-60 napon belül fog megtörténni. Erről e-mailben külön értesítés nem érkezik.

Amennyiben kérdése van kérjük az info@muhamiskolc.hu címen keressen minket.Minden idők egyik legsikeresebb énekese élő koncertet ad zenekarával. Felcsendülnek az ismert örökzöld dalok és kevésbé ismert ritkaságok is.

Töltsenek el egy felejthetetlen estét Kovács Katival az örökifjú különleges hangú énekesnővel! Nem fogják megbánni!

A rendezvényt támogatja: a Szinva Net Informatikai Zrt.

Kedves Vendégünk!

A kialakult rendkívüli helyzetben pénztáraink továbbra is zárva tartanak ezért kérjük online nyilatkozzon korábban megvásárolt jegyeiről akár online módon akár jegypénztárban vásárolta meg azt. Amennyiben az előadás új időpontban kerül megrendezésre nincs teendője a jegy automatikus érvényes az új időpontra.
Kérjük a nyilatkozat megtételéhez kattintson a következő oldalra: muhamiskolc.hu/jegyvisszavaltas
Mi ezzel a megoldással próbáljuk segíteni Önt ebben a nehéz helyzetben.

A legtöbb előadás új időpontban lesz megtartva és bízunk benne hogy újra vendégül láthatjuk majd a Művészetek Házában. Amennyiben az előadás mégis elmarad vagy az új időpont nem megfelelő az Ön számára arra buzdítjuk hogy MKK AJÁNDÉKUTALVÁNY formájában kérje vissza a jegyek árát. Az utalvány egy évig felhasználható és ehhez kapcsolódóan rendkívüli 50% kedvezményt biztosítunk egy későbbi előadás árából melyet Ön választhat ki az öt előadásból álló egyedi kínálatunkból (az érintett előadások listáját az új szezon kezdetekor hozzuk nyilvánosságra). Kérjük a döntése alkalmával számoljon ezzel a lehetőséggel mely további előnyöket is kínál az Ön számára és segíti a mi későbbi munkánkat.

A koronavírus-járvány miatt elmaradó előadások koncertek miatt a Miskolci Kulturállis Központ Nonprofit Kft. rendezvényhelyszínei és dolgozói is nehéz helyzetbe kerültek. Ezért ha teheti ne kérje vissza a jegyárat hiszen ez a támogatás óriási segítséget jelentene abban hogy a későbbiekben is Önökért dolgozhassunk és értéket élményt közvetítsünk. Amennyiben nem kéri vissza a jegy árát a belépőjegyet visszaváltjuk tehát érvénytelenné válik ha az előadás új időpontban meg is valósul az már nem használható fel. Ha e mellett a lehetőség mellett dönt Ön nem kéri a visszaváltott belépőjegyek árának visszatérítését lemond arról és ezzel támogatja a kulturális intézmények munkáját. Hálánk jeléül minden jegyvásárlónkat aki nem kéri vissza a jegyei árát megajándékozunk egy páros belépőjeggyel a Diósgyőri várba.
#neváltsvisszajegyet

Az előadások listáját folyamatosan bővítjük annak fényében rendelkezésre áll-e új időpont illetve a rendezvényszervező partner nyilatkozott-e az előadásról.
Ha nem tudja online vagy jegypénztárban vásárolta-e meg jegyét vagy egyéb kérdése merül fel az űrlap kitöltésével kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az info@muhamiskolc.hu email címen.
Amennyiben ajándékutalvány formájában vagy pénzben kéri vissza a jegyek árát azt az alábbi időpontig teheti meg (előadásonként változó).

Azok a vásárlók akik a megadott határidőig nem nyilatkoznak elmaradó előadás esetén a pénztárunk megnyitását követő 30 napig még visszaválthatják jegyeiket.
Azok a vásárlók akik a megadott határidőig nem nyilatkoznak jegyeikről és az előadás más időpontban megtartásra kerül a jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra további visszaváltásra nincs lehetőség.

Üdvözlettel: a MÜHA csapata

A koronavírus-veszélyhelyzet miatt módosuló előadásokkal kapcsolatban a következő oldalon nyilatkozhat: muhamiskolc.hu/jegyvisszavaltas.

Bővebb tájékoztatást az egyes programokkal kapcsolatban az előadásokra kattintva talál valamint összefoglalva közösségi oldalunkon: facebook.com/muhamiskolc

A rendezvényt támogatja: a Szinva Net Informatikai Zrt.

Jegyár: 6100 Ft
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS
Kultúra Erzsébet utalványt és kártyát Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát Edenred Kultúra és Sport kártyát Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank Szabadidő K& H Bank Szabadidő OTP Bank) MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.

Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844 30/846-3009) az InterTicket országos jegyirodai hálózatában a www.muhamiskolc.hu-n valamint a JEGY.HU-n.

Bővebben...

Időpont

(Vasárnap) 19:00 - 20:30

Helyszín

MKK Művészetek Háza

Rákóczi Ferenc u. 5.

Szervező

MKK Művészetek Háza