2021. március

2021szo13mar19:0021:00Lakatos László és Musimbe Dennis közös estje Miskolcon!19:00 - 21:00 MÜHA - Művészetek Háza, Rákóczi u. 5. Szervező: MÜHA - Művészetek Háza Kategória:Kultúrális

Esemény részletei

Kedves Nézőink!

A november 21-i 19.00 órás Békével jöttünk – Lakatos László és Musimbe Dávid Dennis közös estje c. előadásunkat a Népkerti Vigadóban a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. március 13. 19.00 az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az új időpont nem felelne meg kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket november 29-ig hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük fontolják meg ezt a lehetőséget is mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.

A City Hotelben megvásárolt jegyeket náluk lehet személyesen visszaváltani november 29-ig.
Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.

A visszaváltás folyamatosan történik mivel partnerünknek az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapata

Facebook:  https://www.facebook.com/events/460903181501605/

Bővebben...

Időpont

(Szombat) 19:00 - 21:00

Helyszín

MÜHA - Művészetek Háza

Rákóczi u. 5.

Szervező

MÜHA - Művészetek Háza