Ne most, drágám!

2022sze30nov19:00sze22:00Ne most, drágám!

Esemény részletei

Ray Cooney és John Chapman: Ne most, drágám!
vígjáték két felvonásban

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

A méregdrága szalon egyik tulajdonosa, a felfuvalkodott Gilbert élete hódítására készül felesége távollétében. A nagy terv gépezetébe azonban a kezdetektől fogva homokszemek kerülnek: makrancos szeretők, századára csökkenő árú bundák, visszatérő feleség, de még egy részeges fregattkapitány is a reménybeli házasságtörés útjába kerül.

Az események sodrában már Gilbert üzlettársa, a végtelenül tisztességes Arnold sem tudja számon tartani a megszaporodó szerelmi viszonyokat, a szekrénybe bújtatott hölgyeket, és a párjukat kereső férjeket. A tesztoszteronszint egyre nő, a londoni közlekedési társaság egyre több női fehérneművel gazdagodik, Gilbert újabb képtelen ötletekkel áll elő, miközben megállíthatatlanul robogunk a fergeteges végkifejletig!

A vígjátékok mestere, Ray Cooney ezúttal sem kíméli a nézők rekeszizmait. Sokáig emlékezetes élménnyel gazdagodik, aki eltölti ezt az estét a Ne most, drágám! csapatával.

Szereplők:
Gilbert Bodley: Mihályfi Balázs
Arnold Crouch: Csonka András
Miss Tipdale: Steinkohl Erika
Janie McMichael: Fésűs Nelly
Harry McMichael: Pál Tamás
Sue Lawson: Csáki Edina
Mrs. Frencham: Csányi Erika
Frencham fregattkapitány: Venyige Sándor
Maude Bodley: Zorgel Enikő
Mr. Lawson: Janik László
Miss Whittington: Kiss Csinszka Flóra

Fordította: Vajda Miklós

Díszlet: Varsányi Anna
Jelmez: Molnár Szilvia

Rendező: Venyige Sándor

A Veres 1 Színház társulat előadása.

Bővebben...

Időpont

(Szerda) 19:00 - 22:00

Helyszín

MKK Művészetek Háza

Rákóczi Ferenc u. 5.