2021. június

2021sze23jún10:3020:00ElhalasztottSzikszón lesz a legnagyobb bolondballagós buliMaturaFest10:30 - 20:00 SzikszóKategória:FesztiválVáros:Miskolc

Esemény részletei

Irány a MaturaFest, ahol nemcsak az érettségizőket várják, de a zenét és az igazán jó bulikat kedvelő fiatalokat is.

Ráadásul erre, az egész napos egyedülálló rendezvényre még a védettségi igazolványt sem kell magaddal vinned. A szervezők pedig annyira jó fejek, hogy buszjáratok szervezésével segítik a Szikszóra jutást, és természetesen a hazajutást is.

Ha bolondos jelmezbe öltözöl, akkor minden esélyes megvan egy kis csobbanásra, hiszen a jelmezverseny dobogósai ajándék Ellipsum belépőt kapnak. A vizes mulatságból pedig sosem elég, így MAturaFestes belépőd mellé, automatikusan kapsz egy jegyet a Zip’s plázsra – Mályiba.

A foci rajongókról sem feledkeznek meg, hiszen egy jó kis fociversenyt hirdettek, valamint a záróbulit is hamarabb kezdik, nehogy valaki lemaradjon a Német-Magyar meccsről.

A koncertnap sztár-fellépői a Bohemian Betyars mellett a Before The Last, a Sky Fanatic, a Dynamit Dudes. A buli, a felvonulás hangulatát a Tiszaújvárosi Fúvószenekar, a Destination Drum Group, a Ködmön Formációs Táncegyüttes és a Miskolci Majorette Együttes garantálja.

A MaturaFest támogatója a négy önkormányzaton kívül a Miskolci Egyetem, a Miskolci Szakképzési Centrum, a Klebelsberg Központ, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint számos nagy cég és helyi vállalkozás is. Szikszó kisvárosként egy saját hagyományt, s másoknak pedig olyan mintát akar teremteni ezzel a fesztivállal, amely minden évben a városok fontos gesztusa lehet az „éretté váló” fiatalok felé, erősítendő a lokálpatriotizmusukat és kötődésüket. Ennek érdekében a rendezvény márkanevét védjegyként építve, a jövő évre az egész országra kiterjedő mozgalmat, társadalmi üggyé formálódó rendezvénysorozat „rendszerét” kívánják elindítani.

Ne feledjétek, a MaturaFest ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni pedig EZEN A LINKEN lehet.

Bővebben...

Időpont

(Szerda) 10:30 - 20:00

Helyszín

Szikszó