Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Kultúra

Szeptemberi gasztroélmény a Népkertben

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Népkerti Vigadó újra gasztroeseményt rendez a belváros legnagyobb parkjában.

A gyönyörű környezetben található Népkerti Vigadó 2018-ban szervezte meg első piknik rendezvényét a Miskolci Gasztro Klaszter tagjaival közösen, majd a nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is részesei lehettek a miskolciak a színvonalas éttermek kínálta ételeknek, és a plédekkel, szalmabálákkal berendezett füves területen zajló gasztro és zenei eseménynek.

A Covid járvány és a gazdasági válság okozta szünet után, 2023. szeptember 10-én újra megnyitja kapuit a Népkerti Piknik. Vasárnap 11:00 és 18:00 óra között, A Leves és Borsod Burger, a Via Piano Étterem, az edelényi Bárány Étterem, a Tókert étterem, a Népkerti Vigadó és Söröző valamint a Vigadó KicsiSéf várja különleges ételekkel az ingyenes rendezvényre kilátogatókat.

Borkülönlegességekkel, fröccsökkel, Barkland pezsgővel, valamint közel 40 féle sörrel várja a Népkerti Vigadó a vendégeket.

Színvonalas zenei kínálat is lesz a programban, ahol fellép Jánosi Judit énekesnő, a LoungeAlive Duo, Nahaj Péter, 16 órától pedig Piknik Party lesz Veres Lacival.

(Forrás/Nyitókép: miskolcivigado.hu)