Irány Veszprém vonattal – 2023 forintért. Ez a jegyár az Európa Kulturális Fővárosának kiemelt programjaira szól! A hivatalos megnyitó január 21-én lesz Veszprémben. 

A vasúttársaság kedvezményes menetjegyet vezetett be a programsorozat sikere, valamint a fenntarthatóság terén a közösségi közlekedés szerepének kihangsúlyozása érdekében. A kedvezményes vasúti jegy a GYSEV területén is érvényes. 

Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy egész évben

A kiemelt programokra az egész év folyamán kedvezményes Veszprém-Balaton 2023 EKF jegyet válthatsz. Az ára pedig szimbolikusan 2023 forint. Az egyedi díjtermék oda-vissza utazásra érvényes az ország bármely pontjáról. A jegy csak 2. kocsiosztályon érvényes, feláras vonaton a szükséges díjat meg kell hozzá váltani. 

A Veszprém-Balaton 2023 EKF jegy odautazásra a rendezvényeket megelőző napon és a rendezvények napján, napjain, míg hazautazásra a rendezvények napján, napjain illetve a rendezvényeket követő napon érvényes.  

Szombaton megerősített menetrend

A MÁV-START és a Volánbusz éjszakai mentesítő járatokat is indít a megnyitót követően. Plusz FLIRT egységeket állít be a MÁV-START Veszprémből Székesfehérváron keresztül Budapestre, a környező településekre pedig a Volánbusz biztosít többletjáratokat az utasoknak többek között Ajka, Pápa, Zirc, Balatonfüred, Siófok, Székesfehérvár, Tapolca és Balatonalmádi irányokba. 

Mielőtt elindulsz, tájékozódj az utazási feltételekről!