Kezdőlap KIEMELT

Távozik Tokaji Viktor a Jegesmedvéktől.

Közös megegyezéssel szerződést bontott Tokaji Viktor vezetőedző és a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata.

Egri István, a miskolci klub elnöke pénteken jelentette be, hogy a szezon zárultával a klubvezetés a stábbal kiértékelte az elvégzett munkát és az eredményeket. Az egykori kiváló hátvéd, szapporói hős edzőként két és fél szezont töltött Miskolcon, ezen időszak alatt rengeteget dolgozott annak érdekében, hogy folyamatosan fejlődjenek és sikeresek legyenek.

Külön szeretném megköszönni a fiatalok fejlesztéséért tett erőfeszítéseit, aminek köszönhetően bátran építhetünk a saját nevelésű játékosainkra és meghatározó szerepet tölthetnek be a csapatunkban

– fogalmazott Egri István.

A következő hetekben azon dolgoznak, hogy a 2023/24-es szezonra olyan csapatot állítsanak össze, ami sok örömöt fog okozni a szurkolóiknak.

Folyamatosan tárgyalunk a játékosainkkal és figyeljük azokat a szakembereket, játékosokat, akik segítségünkre lesznek céljaink elérésében

– mondta a klub elnöke.

A DVTK a harmadik helyen zárta az Erste Liga alapszakaszát, majd a negyeddöntőben 4-2-es összesítéssel búcsúzott a magyar bajnoki címvédő Ferencvárossal szemben, így összesítésben az ötödik helyen végzett.

(Fotó:dvtk.eu)