Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
2023. január 26-án egy jótékonysági gála keretén belül iktatják be a kaliforniai Metal Hírességek Csarnokának új tagjait, köztük a Twisted Sister-t, akikről Steve Vai és Mike Portnoy mond majd néhány elismerő szót az ünnepségen.
 

 

A beiktatás a banda klasszikus felállásának tagjaira, azaz Dee Snider-re, Jay Jay French-re, Eddie Ojeda-ra, Mark Mendoza-ra és a 2015-ben elhunyt A.J. Pero-ra vonatkozik, de a Twisted Sister mellett ugyancsak jövő januárban kerül be a Csarnokba Lou Gramm (ex-Foreigner), a Raven és Chris Impellitteri is, valamint a gálán debütál a Scream Taker nevű új banda, amelynek tagjai Vinny Appice (Black Sabbath, Dio), Jim Crean (Vinnie Vincent, Carmine Appice) és Tony Franklin (Jimmy Page, David Gilmour, Blue Murder). A gálára elővételben 35 dollárért (13600 forint), a helyszínen pedig 45 dollárért (17600 forint) lehet jegyet váltani, a bevételt pedig a D.A.D. (Drums And Disabilities) alapítványnak ajánlják fel, amely ingyenes zenélési lehetőséget és terápiás foglalkozásokat biztosít különleges igényű gyerekeknek és sérült veteránoknak.