Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akár te is elutazhatsz ingyen Finnországba, hogy megtapasztalhasd a finn boldogságot. Finnország turisztikai hivatala 10 szerencsést hív meg egy 4 napos utazásra ingyen, teljes ellátással, hogy megtapasztalhassák a finn boldogság titkát.

A finn boldogság titka

Finnország 2023 júniusában egy új, személyes mesterkurzus elindításával szeretné elárulni a boldogság titkát. A mesterkurzusra a finnországi Tóvidéken, a felnőttbarát Kuru Resortban kerül sor és már lehet rá jelentkezni. A helyszín fényűző villáit az alapoktól kezdve a természeti kapcsolatokat szem előtt tartva tervezték. Minden villához saját spa és szauna is tartozik.

A 10 szerencsést a Visit Finland coachok segítségével tanítják majd.

Az Oracle 2022-es globális boldogságjelentése szerint az emberek 45%-a több mint két éve nem érzi magát igazán boldognak, 25%-uk pedig nem tudja vagy elfelejtette, mit jelent igazán boldognak lenni. Finnország, mint a világ legboldogabb embereinek hazája, ezért úgy döntött, hogy szeretne segíteni mindenkinek megtalálni a “belső finnt”.

A négynapos kurzus a kiválasztott résztvevők számára ingyenes lesz, és a Visit Finland fedezi az oda- és visszautazás költségeit is. A mesterkurzusra 2023. április 2-ig lehet jelentkezni: a jelentkezők egyénileg, vagy egy barátjukkal, vagy partnerükkel együtt jelentkezhetnek. Az első Masterclass of Happiness mesterkurzusra 2023. június 12. és 15. között kerül sor a finnországi Kuru Resortban. Az érkezés 1 nappal előbb, a távozás 1 nappal később történik majd.