Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Sport

Utoljára játszik hazai pályán a MEAFC ebben a szezonban

Az Extraliga 9.-12. helyért folyó rájátszásában mindkét csapat 9-9 ponttal áll a tabellán és céljuk a 9. hely megszerzése, így tehát borítékolható, hogy az egyetemi körcsarnokban ismét egy parázs mérkőzést láthatnak majd a szurkolók.

Legutóbb idegenben kikaptunk tőlük, fejben nem voltunk ott egész meccsen, nyitás fogadásban sok labda elment – emlékezett vissza a MEAFC szakvezetője, Kovács Zoltán – Most hazai pályán fogadjuk őket, ami remélem előnyünkre válik és a szurkolók segítségével itthon fogjuk tartani a három pontot.

A szezonban még nem sikerült a Szeged csapatát legyőzni – osztotta meg mérkőzés előtti gondolatait Simkó Dániel szélső ütő – Utolsó hazai mérkőzésünk a szezonban, szeretnénk megtörni ezt az „átkot” itthon. Az edzéseken jó a hangulat, megfelelő koncentrációval és vérszemmel sikert érhetünk el.

Ezen a mérkőzésen köszön el a hazai publikumtól a MEAFC két meghatározó játékosa Kozsla Ádám és Kovács Zoltán. Mindketten a szezon végén befejezik aktív pályafutásukat. Kovács Zoltánnal nem titok, hogy a következő szezonban is ő irányítja majd a miskolci gárdát. Így arra biztat minden kedves szurkolót a MEAFC-Peka Bau, hogy a helyszínen szurkoljon ezen a mérkőzésen.

Az összecsapást élőben közvetítik a MEAFC YouTube-csatornáján, a belépés pedig továbbra is díjtalan.