Folytatjuk a mai challeng-et, érkeznek a kollégák folyamatosan a törölközőkkel és a hozzjuk fűződő történetekkel!

Érkezik Brigi!

Kálé Brigitta törölközője nem túl régi darab, de nagyon fontos neki, mert ezt vették meg először párjával közös otthonukba!

Hársfai István nem bízta a véltlenre, két törölközőt is hozott!:-)

Tóth Bálint operatőrünk, a mai Vasember Triatlonhoz is vitte magával törölközőjét!

Pénzes Anikó szorija: "Az én thörulkozom sztoija hogy: Megjárta a Caminot… csak hogy nem velem 🙂 A vége, tehát Santiago előtt ugyanis 1 nappal megálltam egy szálláson, pár km volt hátra. Hajnalban szerettem volna indulni mert azt mondták, hogy a napfelkelte csodálatos a város felett. Afféle kommuna fürdő volt itt is, kerestem én a saját szép zöld törölközömet, de sehol, ez árválkodott a helyén, hát magamévá tettem. Csak remélni tudtam finnyásként, hogy nem volt gombás stb a régi tulaj. 🙂 Igaz 3x akkora mint én, de együtt léptünk aztán be Santiago de Compostela-ba másnap. 

Molek Csongor:" Az én törcsim történetében is akadnak nem nyilvános aspektusok, ezért vázolom a kezdeteket. Életem nagy szerelmétől (aki már a feleségem és csodálatos kislányom édesanyja) kapott első ajándékok listáján is előkelő helyet foglal el. Az első években rongyosra használtam, ezért az elmúlt időszakban a szekrényben haverkodott a többi törölközővel. Állítólag jól elvoltak. Leginkább nyaraláskor, vagy hétvégi ottalvós kiruccanáskor kerül ki a szekrényből, de nagyon örül neki, hogy nem háborgatom. Ennek és gondos odafigyelésemnek köszönhetően az állapota újszerű, de nem eladó. A rajta található szöveg: "Nálam jobban senki sem szeret". És egy törölköző ritkán hazudik."