Kezdőlap BORSOD Borsod - Közélet

Borsodi rendőr lett az ország legjobbja

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ osztályvezetője kapta az ország legjobbjának járó díjat.

 

Szakterületén nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül „Az év Tevékenység-irányítási Központ Osztályvezetője” díjat nyerte el idén Gál Károly r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetője. A kitüntető elismerést dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, országos rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adta át, az augusztus 26-án megtartott fővárosi ünnepségen.

 

A vezérőrnagy több mint 30 éve teljesít szolgálatot, illetve 2007-től osztályvezetőként irányítja a tevékenység-irányítási központot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon.

 

 

 

A TIK elsődleges feladata a tudomására jutott bejelentések jogszerű, szakszerű kezelése, a szolgálati feladatot ellátó állomány irányítása és munkájának összehangolása, továbbá a társszervekkel történő kapcsolattartás, intézkedést igénylő események során a tevékenység koordinálása.