Kezdőlap Uncategorized

Farsangi ünnepvárás és disznótor a Győri Kapuban

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – a Kapuzörgető közösségfejlesztő projekt részeként – múlt évben indította el, hagyományteremtő céllal Dr. Nagy Ákos és Hollósy András képviselő urak segítségével a Győri kapui farsangi ünnepváró programot. Idén, február 8-án, szombaton kerül sor a rendezvény folytatására, a megvalósítás helyszíne ismét a József utcai ifjúsági sporttelep.

A program célja a Győri kapuban élők számára egy olyan disznótorral és kézműves vásárral kísért ünnepváró program létrehozása, amely a városrészben élők számára kínál közösségépítő eseményt és amelyre természetesen a város egyéb részeiből is szeretettel várják az érdeklődőket. Bízunk abban, hogy az esemény évről-évre megismétlődhet és ennek a farsangi ünnepvárásnak valódi hagyománya teremtődhet meg a Győri kapuban.

Idén a Győri kapu városrész mind a négy önkormányzati képviselője: Deák-Bárdos Mihály, Erdei Sándor Zsolt, Dr. Nagy Ákos és Dr. Simon Gábor is támogatták a program létrejöttét és segítenek annak szervezésében.

A program címe: „II. Győri kapui disznótor – farsangi ünnepvárás”

Ideje, helye: 2020. február 8. (szombat), József utcai Ifjúsági Sportpálya 3531 Miskolc, József utca 30.

Részletes program: https://mizuborsod.hu/esemenyek/ii-gyori-kapui-disznotor-farsangi-unnepvaro/