Kezdőlap Uncategorized

Fókuszban a Bralette

A helyzet az, hogy a pandémiának köszönhetően a divatvilág nagyágyúinak is meg van kötve a keze. Tavaly azt gondolták, hogy idén simán piacra dobhatják azt, amiről a 2020-ban le kellett mondaniuk. Úgy érezték, hogy 2021 kárpótolja őket, az elmaradt fesztiválokért, a meg nem tartott divatbemutatókért. De nem így lett. Sőt annak is örülnek a cégek, ha az online vásárlóik egy részét meg tudják tartani. Eddig azon problémáztunk, hogy nincs egy göncünk se, most meg van, de nincs hova felvenni.

Ezért a márkák átvariálták a 2021-es nyári kollekciót. A kulcsszó pedig a kényelem lett. A tervezőkre manapság nagy hatásssal van “working-from-home” effektus és bár ahhoz, hogy otthonról dolgozzunk nics szükségünk új göncökre, ők mégis bebizonyítják, hogy van. Hogyne lenne, hiszen míg egész kényelmesen elüldögélek a gép előtt a kertészgatyámban – ami egyébként szintén nagy visszaterő idén – csak fel kell kapnom valamit, amíg egy egészsgügyi sétát teszek a kisboltig. Na és hopp, máris sarokba szorítottam magam, mert már én is biztos vagyok benne, hogy be kell szereznem egy új kiskabátot és persze, ahhoz egy cipőt, a kiegészítőkről nem is beszélve.

Szóval, ha nektek is hasonló problémáitok vannak – ennél nagyobb sose legyen –  tartsatok velünk, mert megmutatom, mit érdemes a legnagyobb tervezők szerint felkapni, akár egy sétára a Szinva teraszon.

Rögtön egy merész darabbal kezdünk, itt a nagy visszatérő: a bralette. Persze ezzel várjuk meg a meleget, de már most érdmes körbenézni, mert bőven lehet válogatni a neten a szimplán kényelmes daraboktól az egészen kihívó példányokig.

A bralette egy merevítő nélküli, fűzőszerű, ujjatlan, derék felett véget érő női fehérnemű, vagy 2021-ben akár topnak is hívhatjuk. Azoknak lett kitalálva, akik a teljes kényelmet keresik egy melltartóban és nincs szükségük nagymértékű támasztásra. A legtöbb darabon nincs hátkapocs, szóval a fejünkön kell áthúzni. Remekül kombinálható és nem csak bevállalósoknak való. De ha mégis egy kicsit elpirulsz miatta, akkor sem kell aggódni, mert sajnos úgy néz ki, hogy az egyik kiegészítő még úgyis a maszk lesz.