Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Nem sajnálta a brit pilóta az időt és az energiát, így emlékezett meg a királynőről és még jótékonykodott is.

Közel 71 éven át uralkodott II. Erzsébet, aki szeptemberben, 96 évesen hunyt el. A királynő búcsúztatója egy hosszú napokon át tartó procedúra volt, ami jelentős fennakadásokat okozott a szigetországban, ez azonban teljesen érthető, ha figyelembe vesszük, hogy mennyire szerették és tisztelték az uralkodót.
Ugyan II. Erzsébetet már eltemették és lassan minden visszaáll a normális kerékvágásba, még mindig sokan emlékeznek meg róla a legkülönfélébb módokon.
Most épp egy brit pilóta, Amal Larhlid rajzolta meg II. Erzsébetet az égbolton, amivel nemcsak megemlékezett a királynőről, hanem egyszerre pénzt is gyűjtött a Hospice UK számára. A BBC beszámolója szerint a portré végül 105 kilométer magas és 63 kilométer széles lett.
A Flightradaron követhető repülésről, ami két óráig tartott, a pilóta azt mondta, rengeteg tervezést és gyakorlást igényelt, a legnehezebb része pedig a korona volt, hiszen ott sok és éles kanyarokat kellett a lehető legpontosabban teljesítenie.