Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Macik most sebezhetőek voltak, az ellenfél pedig kihasználta ezt.

A Magyar Kupa második fordulójának visszavágóját döntetlen állásról kezdte meg a Dunaújvárosi Acélbikák és a DVTK Jegesmedvék együttese. Miskolci részről ezúttal hiányzott Lövei, Shkrabov és Ritó a csapatból, így az akadémiáról lehetőséget kapott Csiki, Trozsák és Sánta is. A mérkőzésen a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd a folytatásban kimaradtak a DVTK Jegesmedvék lehetőségei, a Dunaújvárosi Acélbikák pedig kihasználták a helyzeteket, így megnyerték a meccset és csatlakoznak az FTC-Telekomhoz, az Újpesthez és a Budapest JAHC-hez a sorozat harmadik körében – adta hírül a sportklub hivatalos oldalán.

„Az IIHF-szünet alatt történt velünk valami, ami nem jó irányba vitte el a csapatot, s ezt egyelőre nem tudjuk kiheverni. Nem tudunk gólt lőni, most újra ez a téma, Debrecen ellen egy gólt lőttünk, azt is az utolsó percben, most gólképtelenek voltunk, emiatt frusztrálttá válunk, kinyílunk, s az ellenfél meg kihasználja az adódó lehetőségeit, tulajdonképpen ez volt ennek a mérkőzésnek is az összegzése” – emelte ki a mérőzés után Tokaji Viktor, csapat vezetőedzője.

Dunaújvárosi Acélbikák: Jarvinen (Kovács) – Svars, Varga, Embrich, Ödman Hadzinikolic, Valtola, Brus, Léránt, Dézsi, Somogyi, Szalma, Lammi, Vas, Marosi, Pinczés, Szabó, Erdély, Stan, Strenk, Tamás, vezetőedző: Niko Eronen

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. (Voris) – Kiss R., Vojtkó, Miskolczi, Galajda, Mattyasovszky – Wehrs, Ilvessuo, Páterka, Kuleshov, Razumnyak – Szirányi, Illés, Blasko, Farkas, Vas – Sánta, Pecsét, Csiki, Trozsák, vezetőedző: Tokaji Viktor

Dunaújvárosi Acélbikák – DVTK Jegesmedvék 4-0

(Fotó: dvtk.eu)