Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

51 ember betegedett meg miután részt vettek egy iowai esküvőn, végül pedig a menyasszony intézkedett, s aggodalmai nyomán vizsgálat indult, melynek során kiderült, hogy az étterem, ahonnan rendelték a lakomát, nem megfelelően tárolta a húst, melyet aztán felszolgáltak.

Lindsey Graham-Humphreys megosztotta, újdonsült férje az esküvő utáni reggelen lett rosszul, és hamarosan másoktól is úgy értesült, hogy megbetegedtek. Végül kiderült, hogy összesen 51 ember lett rosszul, többen pedig napokon át szenvedtek a nem megfelelően tárolt hús elfogyasztása miatt.

Graham-Humphreys felvette a kapcsolatot az altoonai Fireside Grille-lel, amely az esküvői étkeztetést biztosította, ám amikor az étterem elkezdett terelni, az újdonsült feleség a kezébe vette a dolgokat, és kapcsolatba lépett az iowai illetékes minisztériummal.

A hivatal sem tétovázott, kiment a helyszínre, és kapásból öt szabálysértést állapított meg, többek között azt, hogy a sertés szűzpecsenyét 7 fokon tárolták, annak ellenére, hogy az állam előírja, hogy a húst 5 fokos hőmérsékleten kell tárolni.

A minisztérium későbbi beszámolója szerint a jogsértéseket a helyszínen javította az étterem. Noha a Fox News megkereste az ügyben az éttermet, nem kívántak reagálni a megkeresésre.