Kezdőlap BORSOD Borsod - Sport

Lehet, hogy a szezonban utoljára játszik itthon a Vegyész

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerda este 19 órától a GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika a Kecskeméti RC ellen játszik, és elképzelhető, hogy ez lesz a csapata utolsó hazai mérkőzése a szezonban.

Ha veszít, ha nyer a Vegyész szerda este, elképzelhető, hogy harmadik mérkőzésre nem kerül már sor – ami egyébként április 28-án lenne Kazincbarcikán. Tehát megeshet, hogy élőben már nem lesz lehetőség arra, hogy játszani lássák a fiúkat a szurkolók az idén.

A sportklub honlapján arra kérik azokat, aki tehetik, látogasson ki az összecsapásra. A klub készül néhány dedikáló kártyával, amit a mérkőzést követően be lehet gyűjteni a fiúktól, alá lehet íratni akár a csapat összes tagjával.

A VRCK beszámolója szerint a szezonban sok mindent megélt a csapat: legyőzte a még erősebb kerettel rendelkező Pénzügyőrt már az elején, előbb a DEAC-ot, majd a PSE-t búcsúztatta a Magyar Kupától aranyjátszmában, amelynek a döntőjében csak minimális különbséggel kapott ki az előzetesen toronymagasan esélyes Fino Kaposvártól. Sajnos a hullámvölgy a legrosszabbkor, a bajnoki negyeddöntőben jött, de az előzetes célkitűzést teljesítette a VRCK – és ahhoz, hogy megszerezze az ötödik helyet, mindent el fog követni – írják.

A VRCK mindig számíthatott a szurkolók támogatására. A csapat azt kéri, legyen ez így idén – lehet utoljára – szerdán is!

(Fotó: vrck.hu)