Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha minden igaz, a céget már csak a hatósági engedélyek beszerzése tartja vissza abban, hogy gyártásba küldje a Galaxy Ring néven emlegetett eszközt. A Samsung évek óta fejleszti a Galaxy Ring néven emlegetett okosgyűrűjét, s utoljára nyár végén érkezett hír arról, hogy már a piacra dobását tervezik, ám ennél konkrétabbat akkor még nem lehetett tudni.

Most azonban egy újabb információ látott napvilágot a termékkel kapcsolatban, mégpedig a pontos értesüléseiről ismert szivárogtató, az IceUniverse által, amely a Weibo kínai közösségi oldalon számolt be erről.

Mint írják, a kütyü premierjére már nem kell sokat várni, a dél-koreai cég ugyanis feltehetőleg 2024 januárjában, a Galaxy S24-széria bemutatásakor rántja majd le róla a leplet, ami mindenképp jó hír.

A GSMArena megjegyzi, a Samsung általában februárban tartja az adott évre szánt csúcsmobilja bemutatóját, de korábban is volt már rá példa, hogy a premiert egy hónappal korábban tartották meg.

Sőt, a Samsung állítólag már készen áll a tömeggyártásra, csak az egészségügyi hatósági engedélyekre várnak. Hozzátették, az okosgyűrű várhatóan a Galaxy Watch egészséghez kapcsolódó funkcióit kínálja majd, de azokon felül is kerülhetnek még bele képességek.