Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Michelle Pfeiffernek igazán nincs miért szégyenkeznie, sőt a rajongói is imádják, amit tett!

A 80-as és 90-es években a legkeresettebb színésznők egyike volt, máig busásan megél belőle. 65 évesen nem akármilyen módon ünnepli 3 millió követőjét. 

Pénztárosként kezdte a karrierjét egy szupermarketben, majd bírósági gyorsíró lett. Csak ezt követően találta ki magának: színésznő lesz. Michelle Pfeiffer jelentkezett egy szépségversenyre, ahol felfigyelt rá egy ügynök, ezt követően kezdett meghallgatásokra és castingokra járni Hollywood-ba. A szerepek pedig szép sorban meg is találták, alig 25 évesen már a Sebhelyesarcúban játszott, 31 évesen pedig Golden Globe díjas lett. 1990-ben a legjobb színásznőnek választották az Azok a csodálatos Baker-fiúk című filmje miatt.

Filmjei között számos klasszikus található, amelyeket máig ismételnek a tévék, mozicsatornák. Feltehetően ennek is köszönhető, hogy Michelle Pfeiffer vagyona egyre csak gyarapodik. Hogy mennyire? Arról az a háza árulkodik a leginkább, amit alig három éve vett magának. Most mégsem ezért virít a címlapokon a 65 éves színásznő:

3 milliomodik követőjét egy smink és filter nélküli szelfivel ünnepli! Némán bámul a világ!