Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ciki vagy menő? Egy biztos sokakat rabul ejt egy egy évadokat kitermelő sztori. A Magyar Filmadatbázis adatai alapján jönnek a top sorozatok.

A The Last of Us című széria bizonyult a legnépszerűbbnek. Legalábbis a hazai nézők körében. A TOP 10-es lista 2. és 3. helyén a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet és az Éjjeli ügynök című kémthriller áll.

A "mafab listán" az első félév legnépszerűbb sorozatait összegezték. A sorrend az értékelések, a szavazatszámok és az adatlap megnyitások alapján állt össze.

Harmadik helyen végzett az Éjjeli ügynök  kémthriller. Egy alacsony beosztású FBI-ügynökről szól, aki belekeveredik egy olyan összeesküvésbe, mely egészen az elnöki irodáig vezet.

Dobogó után is van élet

Keri Russell és Rufus Sewell főszereplésével a világpolitika frontvonalába viszi a nézőt a negyedik legnézettebb sorozat, A diplomata. Arnold Schwarzenegger első saját tévés sorozata, a Fubar áll a TOP-lista ötödik helyén. A hatodik helyen álló Balhét, a Szerelem és halál amerikai krimi-dráma követi. A TOP 10-es listára kúszott fel  A siló, Az eltérített járat és a Star Trek: Különös új világok.