Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Gazdaság

Új emberrel erősödött a Miskolci Fürdők Kft.

A cég úgy érezte, hogy meg kell erősíteni a vezetőséget, így Németh Judit ezentúl nemcsak a Mirend-Sec Kft. irányítja majd.

A Miskolci Fürdők Kft. eddig a Selyemréti Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő, valamint a Miskolctapolca Barlangfürdő – üzemeltetését biztosította, de tavaly decembertől a hamarosan nyíló Ellipsum Élmény- és Strandfürdő napi feladatainak elvégzése is a gazdasági társasághoz került Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából.

Természetesen a fürdőket is jelentősen befolyásolta a pandémiás időszak, hiszen bevétel nélkül kellett biztosítani a társaság alap működésének fenntartását. A pandémia miatt felmerülő veszteségek mielőbbi hatékony kezelése, valamint a hamarosan nyíló és jelentős feladatokat magával hozó Ellipsum Élmény- és Strandfürdő működtetése miatt a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy megerősíti a társaság cégvezetést, és ennek keretében tegnaptól Németh Juditot bízta meg a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával. A jelenlegi ügyvezető, Koreny György az új ügyvezető munkájának támogatása érdekében cégvezetőként folytatja tovább munkáját.