Sokan csak füldugóval, vagy zenét /fehér zajt hallgatva tudnak álomba merülni, és aztán nyugodtan aludni. A fülhallgatók viselése azonban hosszú távon irritálhatja a fület, és olyan betegségekhez vezethet, mint a fülfájás és a külső fülgyulladás, de halláskárosodást is okozhat. 

 
Egy párnába helyezett hangszóróval viszont könnyedén meg lehet oldani ezt a problémát. Csak be kell helyezni egy hangszórót a speciálisan kialakított párnába, majd csatlakoztatni kell az okostelefonhoz, és elindítani a Nitebuds alkalmazást. A felhasználó kiválaszthatja, hogy Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR) hangokkal, fehér zajjal, vagy mezei relaxációs zenével lazulna el, hogy aztán könnyen elszenderedjen. Az alkalmazásban fellelhető hangok és zenék egyébként folyamatosan frissülnek, a userek preferenciái alapján. 

A párnába rejtett hangszórók nem érnek hozzá a fülhöz, a párna szerkezetének köszönhetően pedig a felhasználók állítólag úgy érzik majd magukat, mintha egy koncertteremben lennének. A párna felépítése megakadályozza a hangok „kiszökését”, így 30%-kal alacsonyabb hangerő is elég,  mint a hagyományos fülhallgatóknál. Ez a hangerő nem zavar másokat. 

A 100% pamutból készült, mosható, környezetbarát tanúsítványokkal rendelkező párna magassága a plusz pamutbetétekkel személyre szabható. Olyan extrákkal is bővíthető az alapcsomag, mint a hűtőtasak, amelyből három darab kb. 4 Celsius-fokkal csökkenti a párna hőmérsékletét, és 3-4 órán keresztül hidegen tartja azt. 6 további hűtőbetét pedig akár egész éjszaka hideget biztosít, így lehet, hogy a légkondit sem kell bekapcsolni. Kerülhetnek a párnába aromaterápiás ciprusdarabkák is, ami azért jó, mert a ciprus antibakteriális, fertőtlenítő és levegőtisztító hatással rendelkezik, stresszoldó hatása pedig segíthet az álmatlanság leküzdésében. A párna USB-C csatlakozóit és elektronikai moduljait úgy helyezték el, hogy ne zavarják a felhasználót a pihenésben. 

A többféle színben és két méretben rendelhető párnákat 100 dollártól (31 ezer forinttól) kínálják, de a hűtőtasakok és a magasító betétek nem képezik az alapcsomag részét. Ha meglesz a kívánt összeg, a támogatóknak 2022 júniusától talán nem kell többet reménytelenül számolniuk a bárányokat, és elég, ha a speciális párnán hajtják álomra a fejüket.