Kezdőlap Uncategorized

Hogyan indítsunk webáruházat?

Új szintre lép a hazai e-kereskedelem, hisz a belföldi online vásárlások gyakorisága évek óta folyamatosan növekszik, ráadásul ezen nagyot lendített a pandémia. A koronavírus hatása a gazdaság minden területét érintette, az online kereskedelem pedig nagy esélyt kapott. Előrejelzések szerint 2024-re a hazai e-kiskereskedelmi forgalom meghaladja majd az 1700 milliárd forintot.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja a vállalkozókat egy április 13-án 10 órakor kezdődő online előadásra a ZOOM rendszer segítségével. Az előadó Kulcsár István Róbert vezető tanácsadó lesz, a Shoprenter.hu egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél (WebShop-Experts) 14 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként. Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig, amely az elmúlt csaknem 10 évben mintegy 25.000 embernek segített eligazodni az internetes kereskedelem világában.

TEMATIKA:

Melyek a legfontosabb stratégiai tennivalók már a webáruház indulása előtt?
Milyen jogi kötelezettségeknek kell megfelelni?
Miket kell beállítani egy webáruházban, milyen beállításokra kell figyelni?
Milyen fizetési és logisztikai megoldásokkal kell számolni?
Interaktív kérdezz-felelek: Tegye fel a kérdést a chat ablakban, és az előadás végén szakértőnk megválaszolja.

A részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött! Az eseményre csak azon vállalkozások képviselőinek jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek rendezett kamarai regisztrációval rendelkeznek, illetve a 2020. év végével bezárólag megfizették kamarai hozzájárulásuk összegét.

A jelentkezési lap pedig itt található: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCAqtWpybxffOMthyd-Giz93f1Jfavz-O1duwA5jCKHdhzVQ/viewform