Kezdőlap Uncategorized

Már csak nyolcat kell aludni !!!

Nem nem, nem a Mikulás. Nem nem, nem a Jézuska !!! A Millenium Falcon fog eljönni hozzánk, meg Han Solo, Luke Skywalker, Leia hercegnő, Chewbacca, R2-D2, C3PO és a többiek !!!

2015.12.18. A Csillagok Háborúja : Az Ébredő Erő (Star Wars : The Force Awakens) című FILM (csupa nagybetűvel) premierje ! A sztorit a Lost című sorozattal hivatalosan is a “rejtélyes” jelzőt a neve elé aggató direktor J.J.Abrams (aki mellesleg az két új Star Trek filmet is dirigálta) ezúttal is titkolja, így arról senki nem tud semmi biztosat. Lesznek benne régi szerelők, új szereplők, kereszt alakú lézerkard (bocsánat kedves ultra fanok : fénykard :)) és az is izgalmas lesz, hogy ezek története, sorsa hogyan fog egymásba fonódni. Vajon Rey tényleg Han és Leia lánya ? Kylo meg a testvére ? Boba Fett is benne lesz ? Luke is átállt a sötét oldalra vagy csak Ben-féle remete mesterként éldegél majd elvonultan ? Poe Dameron vagy Finn lesz a nagyobb erő birtokosa, esetleg újabb Jedi lovagok ?  Vagy egyik sem ?

Star-Wars_Az-ebredo-Ero-poszter_2

Az egyedüli, ami biztos, hogy a Jedi visszatér után 30 évvel vesszük fel a fonalat és aztán… majd meglátjuk a mozikban !!!

Íme a legutolsó trailer :

Magyar nyelvű hivatalos előzetes  #1 :

https://www.youtube.com/watch?v=4JnYiqTB50s

Magyar nyelvű hivatalos előzetes  #2 :

https://www.youtube.com/watch?v=zvwPB3wZUKk

Az erő legyen mindnyájunkkal ! (Aki még nem vette meg elővételben a jegyeket, azoknak jó hír hogy mind a Cinema Cityben, mind a Művészetek Házában vannak még vásárolható jegyek akár 18-ra is !!!)

 

Lichtenstein Raymond
filmesztéta