Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Frufru, te csábító

Ki ne próbálna ki éppen más fazont, mint amit visel? Tuti kacérkodtál már te is a frufruval. Azzal a szög egyenesre vágottal. Miért ne?

Mi nők órákat tudjuk nézegetni a frizura fotókat, persze magunkra képzelve őket egytől egyig. Azt pedig hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy ezek csupán addig állnak úgy, ahogy kell, amíg kilépünk a szalon ajtaján. No de álmodozni jogunk van!

FRUFRU a csábító

A frufru vagy jól áll vagy nem. Igen, nem is lehet másképp. No de kinek áll jól? Sokak szerint ez a vágási forma megfiatalít.

Az arcforma rengeteget számít

Ha HOSSZÚKÁS arcod van, a hosszabb, laza, akár oldalra söpörhető frufru ad előnyös keretet magas homlokodnak. Ha viszont KEREK, kevésbé hangsúlyos arccsonttal, a sűrű, rövid frufru, oldalt hosszabb csíkokkal fog kontúrt adni az arcodnak.

Mindig ad MUNKÁT

A frufru szinte önálló életet él, legalább annyi időt kell vele töltened, mint  a hajad többi részével. Bizonyos időközönként fontos igazítani rajta, hogy megfelelő hosszú és formájú maradjon, és bizony reggelente érdemes szánni rá egy kis időt, hogy tökéletesen nézzen ki.

Persze, ha éppen nincs időd bíbelődni, pillanatok alatt megszabadulhatsz tőle átmenetileg hajlakk vagy csatok segítségével.

S még valami!

A tudatosan kiválasztott színvilág a frufrut még inkább feltűnővé teszi, és sokat tesz hozzá viselője stílusához, külsejéhez.

Ne habozz! Próbáld ki! Ha nem tetszik, tűzd el hajcsattal. Mintha ott se lenne…

fotó: pixabay