2021. június

2021sze09jún18:0020:00DUMA JAM: Aranyosi Dombi és Badár18:00 - 20:00 MÜHA - Művészetek Háza, Rákóczi u. 5. Szervező: MÜHA - Művészetek Háza Kategória:Kultúrális

Esemény részletei

Meghirdetett időpontok: 2021. február 11. 2021. április 2. ÚJ IDŐPONT: 2021. június 9.

Duma Jam – Aranyosi Péter Badár Sándor és Dombóvári István előadása a Művészetek Házában.

Kedves Nézőink!

Az április 2-re módosított 18.00 órás Duma Jam – Aranyosi Péter Badár Sándor Dombóvári István c. előadásunkat a Művészetek Házában a jelenlegi kormányrendelet miatt sajnos nem tudjuk megtartani.

Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.

Az új időpont: 2021. június 9. 18.00 az előadás helyszíne változatlan.

Amennyiben megfelel Önöknek az időpont a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra azzal egyéb teendőjük nincsen.

Ha az új időpont nem felelne meg kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket április 11-ig hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük fontolják meg ezt a lehetőséget is mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra.

Amennyiben az InterTicket valamelyik partnerirodájában vásárolta a jegyét úgy április 11-ig az alábbi űrlapon jelezheti visszatérítési igényét:

https://www.jegy.hu/…/a-dumaszinhaz-budapesti-es-videki

(A link kizárólag a jegyirodákban megvásárolt jegyek esetében működik!)

A visszaváltás folyamatosan történik mivel partnerünknek az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.

Ha otthonában szeretné követni fellépőinket nézze a http://dumatv.hu oldalt!

Üdvözlettel: A Dumaszínház csapata

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyinformáció:
Jegyek kaphatók az IBUSZ Utazási Irodában (Széchenyi út 14.) a Líra Könyvesboltokban (Szinvapark Tesco) és interneten. (A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

Bővebben...

Időpont

(Szerda) 18:00 - 20:00

Helyszín

MÜHA - Művészetek Háza

Rákóczi u. 5.

Szervező

MÜHA - Művészetek Háza