Húsvéti kikapcsolódás a Fenyőkertben!

2024szo30mar14:00szo16:00Húsvéti kikapcsolódás a Fenyőkertben!

Esemény részletei

Húsvét alkalmával szeretettel várják a Fenyőkertben a kikapcsolódni vágyó családokat, természetkedvelő látogatókat.

A gyermekeknek játékos programmal készülünk: a Fenyőkertben elrejtett jelképes kincsek és csokitojások összegyűjtve húsvéti ajándékcsomagra válthatók be, a keresés közben pedig az egész család élvezheti a friss levegőn eltöltött időt.

A programmal egybekötve egy kéréssel is fordulnak a családokhoz:

A Fenyőkertben tavasztól egy új homokozót szeretnének kihelyezni, hogy az ide látogató gyermekek számára egy plusz szórakozási lehetőséget biztosítsanak. Ehhez kérnék azok segítségét, akiknek vannak nem használt, de jó állapotú homokozó játékaik (lapát, vödör, szita, egyéb figurák) és szívesen eladományoznák a Fenyőkert számára, hogy más gyerekek is játszhassanak velük, úgy az eseményre van lehetőség elhozni és átadni, melyet hálásan megköszönnek!

A Fenyőkertbe való belépés díjtalan, a Fenyőkertet gondozó alapítvány adományokat, támogatásokat a Fenyőkert működéséért jó szívvel fogad!

A Fenyőkert megközelíthetősége:
Miskolc, Avas városrész, az Aulich és a Perczel Mór utca között elterülő zöld terület (FÁBÓL készült kapu a bejárata, az Aulich utca felől érdemes megközelíteni). Tömegközlekedéssel: 28-as autóbusz, Arborétum megállóhely.

Bővebben...

Időpont

(Szombat) 14:00 - 16:00

Helyszín

Avasi Arborétum Miskolc/Dr. Adorján Imre Fenyőkert

Miskolc, Aulich Lajos u. 13003/3, 3529