2021. március

202112mar20:0023:00Lovasi és Kispál újra együtt20:00 - 23:00 ONLINE ESEMÉNY, Bárhol bárhonnan Szervező: ONLINE ESEMÉNY Kategória:Szórakozás

Esemény részletei

Jutka meg a többiek címmel ad online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A fellépést csak egyszer élőben nézhetik meg a jegyvásárlók.

Az estén már hallható lesz az aznap debütáló Kispál-klasszikus Jutka új változata mely a készülő Lovasi-lemezen szerepel. Lovasi szeptemberben kezdett el dolgozni egy konceptanyagon ami egyre inkább halad egy új album felé. A címe: Grand Hotel Halmahera. Ez nem egy tipikus poplemezlesz inkább olyan mint egy hangjáték de nagyon erős anyagnak érzi az alkotó. A dobok kivételével az összes hangszeren Lovasi Adnrás játszik szóval igazából szólóanyag lenne de már az elején bekerült a Jutka című régi-új dal és adta magát hogy megkérje a Kispál Andrist hogy besegítsen emblematikus gitárjátékával.

A Kispál és a Borz első lemeze 30 éve jelent meg és a csapat 2010-ben búcsúzott el a rajongóktól. Azért évente egy-két alkalommal fellép együtt a két jóbarát. A március 12-i esemlnyen Kispál András mellett a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős Gábor Andor azaz UFO is ott lesz.

A fellépést élőben valós időben kiváló minőségben nézhetjük meg a neten. Fontos hogy ez a koncert egyszeri alkalom lesz nincs visszanézős jegykategória.

Bővebben...

Időpont

(Péntek) 20:00 - 23:00

Helyszín

ONLINE ESEMÉNY

Bárhol bárhonnan

Szervező

ONLINE ESEMÉNY