Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tegnap az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként lépett pályára a DVTK HUN-Therm csapata, amelynek tétje a bronzérem volt. Az első fordulóban a diósgyőri csapat győzedelmeskedett, ennek tudatában utaztak a játékosos Szekszárdra.

Az első félidő hullámzó játékot és kiegyenlített küzdelmet hozott. A fordulás után sem tudott egyik gárda sem nagyobb előnyre szert tenni, végül az izgalmas végjátékban, mindössze 2 ponttal a hazai együttes kerekedett felül. 

Most mindkét csapatnak egy-egy nyert mérkőzése van, így a bronzérmek sorsa április 22-én, szombaton, a végjátékban dől el.

Reméljük, hogy a szurkolók intenzív támogatása és a győzni akarás a legjobb teljesítményt hozza ki a lányokból és a hazai pályán megszerzik a bronzérmet.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, a 3. helyért, 2. mérkőzés

Atomerőmű KSC Szekszárd – DVTK HUN-Therm 64-62
Szekszárd, 700 néző 

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Söjtöry Tamás, Minár László
Szekszárd: Studer 2, Dudásová 13/9, Wallace 21/6, Mányoky 2, Goree 11/3. Csere: Miklós 5/3, Krnjics 2, Bálint 5/3, Boros 3/3
Vezetőedző: Djokics Zseljko

DVTK: Aho N. 12/6, Kányási 8/6, Guirantes 20/3, Jovanović, Garbin 7/3
Csere: Bernáth 13/6, Kiss A. 2
Vezetőedző: Völgyi Péter

Edzői értékelés

Völgyi Péter
„Két olyan csapat játszott, amely híres a nagy küzdéséről. Többször is sikerült olyan előnyt kiharcolnunk, amire ha rádobunk még egy-két kosarat, eldönthettük volna a párharcot. Bízom benne, hogy a harmadik mérkőzést megnyerjük hazai pályán, és megszerezzük a bronzérmet.”