Kezdőlap KIEMELT

Újabb fejlesztést hajtanak végre a Mechatronikai Parkban

A Miskolc Holding Zrt. a Területi Operatív Program keretében most a Mechatronikai Ipari Parkban kezd egy majdnem 400 méter hosszú, aszfaltozott út megépítésébe.

A terület az elmúlt időszakban a betelepülő vállalkozások miatt nagy fejlődésen ment keresztül, melynek során a jelenlegi helyszínen két új beruházás és egy bővítés kivitelezési munkái is megkezdődtek.

Egyre több a beruházás, így ennek kiszolgálásához nélkülözhetetlen az ipari park infrastrukturális fejlesztése. Ennek érdekében megkezdődik egy összekötő út megépítése, amely a jelenlegi főbejáratot köti össze a Repülőtéri út irányából elérhető bejárattal.

A projekt keretében egy 380 m hosszú, egyirányú aszfaltozott út kerül kialakításra, buszmegállóval. A fejlesztés célja, hogy hozzájáruljon az ipari parkban a közlekedési infrastruktúra fejlesztéséhez, ezáltal a közösségi közlekedés működése is hatékonyabbá válhat.                                                                        

Az út létesítésével minden befektetésre alkalmas ingatlan aszfalt burkolatú kapcsolattal fog rendelkezni. A beruházás várhatóan 2023. első félévében elkészül.