5 év után hamarosan új albummal jelentkezik Calvin Harris, melyről most meg is érkezett az első ízelítő. A Potion című dalhoz nem mással állt össze a skót DJ, mint Dua Lipával, akivel a 2018-as megaslágert, a One Kiss-et is készítette, a duó pedig ezúttal Young Thuggal egészült még ki.

A disco-pop stílusú kislemezhez, mely jó eséllyel indul az idei nyár slágere címért, természetesen videó is forgott. A klipben mindhárom előadó feltűnik, és a maga neon színeivel és szexi képkockáival tökéletesen illik a szám hangulatához.

A track a DJ hatodik albumán kap majd helyet, mely a Funk Wav Bounces Vol. 2 címet kapta, és biztosak lehetünk benne, hogy telis-tele lesz ehhez hasonló, nagyszabású kollabokkal. Bár még a pontos megjelenési dátuma nem ismert, annyit már tudunk, hogy idén nyáron érkezik.

Mind Duát, mind pedig Calvint elcsípheti élőben a magyar közönség idén hazánkban, ugyanis mindketten fellépnek a Szigeten. Az énekesnő a fesztivál nyitónapján, augusztus 10-én lép színpadra ismét Magyarországon, a DJ/producert setjére pedig augusztus 13-án bulizhatunk majd.