2018.02.23 5:43Ma Alfréd nap van.
Hang-ár – ifjúsági koncert

Hang-ár – ifjúsági koncert

Térkép betöltése...

Időpont
2018.02.26 -
18:00 - 19:30

Helyszín
MKK Művészetek Háza

Kategóriák


2018 február 26-án, 18:00 órától Hang-ár ifjúsági koncert hallható a Művészetek Háza Hangversenytermében.

Vezényel:

Regős Zsolt

Közreműködők:

Fráter Kórus

A tehetség egy adomány, felszínre hozni és megmutatni viszont nem könnyű feladat. Miskolcon megszámlálhatatlanul sok tehetséges gyermek és fiatal van, úgy a komolyzenében, mint egyéb művészetekben. Nekik próbál segíteni zenekarunk azáltal, hogy lehetőséget biztosítunk számukra a bemutatkozásra, nagyszínpadon, nagyközönség előtt.

A Hang-ár sorozatban Miskolc város ifjúsági együtteseivel lépünk közösen színpadra.

A program 2014-es indulása óta partnereink voltak már az Egressy Béni és Erkel Ferenc Zeneiskola növendékei, a Lévay József Református Gimnázium Vegyeskara, a Fráter Kórus, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium Vegyeskara, a Fazekas Gyermekkar és a Fazekas Kicsinyek Kórusa is.

Ezeken az alkalmakon a gyerekek megtapasztalják a nagyzenekarral való együttműködés, a művészeti munka szépségeit és nehézségeit, illetve a „kulisszák” mögé is bepillantást nyernek. Tapasztalatokat szereznek, élményeket kapnak és adnak is, mert ne feledkezzünk el a szülőkről sem, akik láthatják gyermeküket egy nagykoncert részeseként, ami nekik is legalább akkora élmény, mint a színpadon álló fiataloknak.

Web: www.mso.hu/hu/koncertek/2018/02/26-1800/hang-ar