2017.05.29 14:21Ma Magdolna nap van.
Manoya lemezbemutató turné | vendég: Meteo. -aztán VIDEO DISCO

Manoya lemezbemutató turné | vendég: Meteo. -aztán VIDEO DISCO

Térkép betöltése...

Időpont
2017.06.02 - 2017.06.03
20:00 - 04:00

Helyszín
HELYNEKEM

Kategóriák


A Manoya most megjelent Against All Odds & Against None című új lemeze igyekszik mindenhol megmutatni magát, ennek első vidéki állomása a Helynekem. A Manoya vendége ezúttal a Meteo lesz.

Manoya, azaz Hodosi Enikő Rebirth című dalával jelent meg először a hazai rádiókban. A dalszerző-énekesnő a NEO zenekar tagjaként és számos vendégszereplés (Žagar, The Trousers, Freshfabrik, Amber Smith) során vált ismertté a magyar zenei színtéren.

2012 decemberében megjelent első szólóalbuma, a Hundred Arms, amelynek különlegessége, hogy az akusztikus világot finom elektronika fűszerezi, de a legfontosabb összetevő mégis Enikő folyton megújuló éneklési stílusa, életfilozófiája és szövegei.
A második Manoya-album “Against All Odds & Against None” címmel folytatja az első lemez érzékenységét, azonban tapasztaltabb, még felszabadultabb világgal igyekszik túlmutatni azon.

https://manoyamusic.bandcamp.com/

A METEO mögött egy öttagú garage psych, avagy ún. „noise pop” bandát ismerhetünk meg. Nevüket egy magyar posztapokaliptikus cyberpunk mozi ihlette. A választás talán nem véletlen; a torzított gitároknak, zajos effekteknek köszönhetően így lehetne leírni a film cselekményét dallamokban, vagy azt a skizoid világot, amit furcsa, ám mégis ismerősen hangzó „zajongó popzenéjükkel” létrehoznak.
A tavaly ősszel megjelent legfrissebb EP a ’Spacemen & Other Favourites’, melyet továbbra is a zajos gitártémák és a jól eltalált ritmusváltások uralják, a hangzásában azonban egyre összeforrottabb, ígéretes fejlődést mutatnak.

Kapunyitás: 20:00

Jegyek elővételben: 1000 Ft -kapható nyitva tartási időben a Helynekem Konyha-ban
Jegyek a helyszínen: 1500 Ft

A koncert után Video Disco hajnalig
Be 23:30-tól 500 Ft

video disco