2017.11.23 21:42Ma Kelemen, Klementina nap van.
Mikulásvonat 2017

Mikulásvonat 2017

Térkép betöltése...

Időpont
2017.11.23 - 2017.12.17
00:00

Helyszín
Kisvasút Dorottya u. végálomás

Kategóriák


A Lillafüredi Mesebirodalom újra kinyitja kapuit!

2017. november 23. (csütörtök) és december 17. (vasárnap) között napi 4 vonattal összesen 98 alkalommal szállítjuk a Lillafüredi Kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásáról a gyermekeket a Mikulás Lillafüredi Mesebirodalmába. A vonatok indulási időpontjai: 9:00, 11:35, 14:10, 16:45 órakor.

A szabadtéri mesejáték programja úgy épül fel, hogy a Mesebirodalom lakóinak rövid színpadi műsorát követően először előcsalogatjuk a Mikulást, majd ezt követően a gyermekek összesen 4 helyszínen, egyenként 12 perces, a személyes közreműködésüket, ügyességüket is igénylő interaktív mesejáték keretében találkoznak (50-60 fős csoportokban) a Mesebirodalom lakóival. Az idei évben a gyerekek segíthetnek majd Pongónak visszaszerezni az elrabolt kölykeit Szönyella de Frász rejtekhelyéről, megismerhetik hogyan járt túl Ludas Matyi harmadszor is Döbrögi eszén, illetve a 15 éves jubileum alkalmából sok-sok régi jó baráttal találkozhatnak, és közösen ünnepelhetnek majd a gyerekek. Természetesen a Mikulás bácsi is várja őket díszes házikójában, hogy megajándékozhasson minden gyermeket, aki meglátogatta őt a Mesebirodalomban.

mikulasvonat kep

A Mikulásvonat program részvételi díja minden HÉTKÖZNAP délelőtt 9:00 és 11:35-kor induló vonatunkra 1800 Ft/fő, minden HÉTKÖZNAP 14:10-kor induló vonatunkra 2000 Ft/fő, minden HÉTKÖZNAP 16:45-kor, és az összes HÉTVÉGÉN induló vonatunkra 2.400 Ft/fő (utazás és program) + a gyermekek részére mikuláscsomag külön vásárolható 850 Ft-os áron.

Egyéni utasoknak a jegyértékesítés online 2017. november 01-től (00:01-től), a Miskolc, Dorottya úti jegyirodában 2017. november 02-tól kezdődik.

Az egyéni jegyfoglalásról illetve a programról bővebb információt a www.mikulasvonat.hu, honlapunkon találhatnak.

mikulasvonat mizu miskolc miskolci programok

Figyelem!

Online foglalást előzetes regisztrációval (bejelentkezést követően) vagy anélkül is meg lehet kezdeni. Kérem, vegyék figyelembe, hogy a foglalási folyamat során technikai okokból mindenkit beregisztrálunk a rendszerbe, hogy később megtekinthető és módosítható legyen a foglalásuk.

Az előzetes regisztráció előnyei:

– A személyes profil létrehozása, és az adatok előzetes mentése nagyban megrövidíti a jegyfoglalás idejét
– Minden foglalását egy helyen tudja kezelni – módosítani – visszamondani a fizetési határidő lejártáig
– Az előzetes regisztráció elérhető a jegyfoglaló rendszer megnyitása előtt – meggyorsítja a november 1. 0:01 nyitást követő foglalás menetét

Figyelem! Kérjük fokozottan ügyeljenek arra, hogy a foglalás során megadott adataik, különös tekintettel az e-mail címre, valódiak és pontosak legyenek!

A korábbi évek tapasztalatai szerint november 1-én a reggeli órákig közel 1000, míg a jegyiroda november 2-i nyitásáig közel 4000 helyre várunk foglalást. Amennyiben népszerű időpontra szeretnének helyet foglalni, mindenképpen javasoljuk az online jegyértékesítő rendszerünk használatát.

Az internetes böngészőprogramok (microsoft edge, google chrome, safari, mozilla firefox stb) sajátosságából adódóan javasoljuk, hogy amikor november 1. 00:01 után először megnyitják a honlapon a jegyértékesítés menüpontot, mindenképpen frissítsék az oldalt a böngészők címsora melletti újratöltés ikonra való kattintással.

Az idei évben készpénzes és átutalásos fizetési mód mellett lehetőségük lesz a foglalás után közvetlenül online bankkártyával is kifizetni foglalásuk ellenértékét.

Amennyiben az átutalás vagy a készpénzes fizetési lehetőségét választották, a lefoglalt jegyek kifizetésére 7 napig van lehetőségük. Díjfizetéssel kapcsolatosan bővebb információt a honlapon, illetve a foglalási folyamat során kaphatnak. A nagy érdeklődésre tekintettel és a sorban állások elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a jegyek ellenértékét lehetőség szerint a foglalás végén online bankkártyás fizetéssel, vagy 7 napon belüli banki átutalással teljesítsék, mert ebben az esetben elegendő az indulás napján átvenni a már kifizetett jegyeket (természetesen előbb is átvehetőek). A foglaláskor visszaigazolt fizetési határidő lejártát követő 3. munkanapon a rendszer automatikusan törli a ki nem fizetett jegyeket!

Személyes jegyvásárlásra és a jegyek átvételére továbbra is a LÁEV kisvasút Miskolc, Dorottya utcai végállomásán van lehetőség.

mikulasvonat 660 2015

A Mikulásvonat Jegyiroda nyitva tartása:

November 2-től november 23-ig:

Hétfő – Péntek: 13:00 – 18:00
Szombat: 8:30 – 13:00
Vasárnap: zárva
November 24-től december 17-ig:
Minden nap: 8:30 – 17:00

További információért kérjük, látogassanak el a www.mikulasvonat.hu weboldalunkra vagy facebook oldalunkra www.facebook.com/ADiosgyoriMikulasvonat.

Amennyiben megválaszolatlan kérdésük merülne fel, kollégáink az info@mikulasvonat.hu e-mail címen készséggel állnak rendelkezésükre.

Csoportos foglalások (20 fő felett) ügyfélszolgálata, hétköznapokon 09:00 – 15:00 időszakban: +36-20/396-93-49

Sok szeretettel várjuk Önöket a Mikulásvonaton!